Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Manželov v noci zobudil čudný zvuk: Neuveríte, čo našli vo ventilácii! Od strachu by ste sa...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Dvojicu neustále budili čudné zvuky v kuchyni. Nakoniec si uvedomili, že hluk vychádza z ventilácie ich rúry. Pokúsili sa ju rozobrať a zostali šokovaní, keď zistili, čo sa v nej ukrýva.

V príspevku na Reddite dvojica vysvetlila, že pevne verila, že mačka, ktorá sa zasekla vo ventilácii, si nájde cestu von. Keď však zostala na mieste, museli zintenzívniť svoje záchranárske úsilie. „Moja žena sa dnes ráno zobudila na mňaučanie. Vystopovala, odkiaľ ide zvuk a zobudila ma. O pol šiestej sme už mali odstránený ventilátor a snažili sme sa dostať mačičku von,“ napísal muž v príspevku.

Tiež poznamenal, že bývalý majiteľ domu urobil niekoľko pochybných opráv, ktoré celú operáciu ešte viac skomplikovali. „O pol siedmej som už bol v podkroví a hľadal som spôsob, ako rozobrať ventiláciu, aby som ju uvoľnil. Bývalý majiteľ však vykonal pár pochybných opráv, takže som ventiláciu nemohol rozobrať bez toho, aby som ju nezničil. Tak som ju nechal otvorenú a dúfal, že mačka nakoniec vyjde von. Nevyšla,“ vysvetlil ďalej. Napokon sa mu ju podarilo vylákať von kúskom tuniaka.

Dvojica sa ju dokonca rozhodla adoptovať. „Je veľmi šťastná, že tu môže byť so mnou, aspoň si oddýchne od ranného niekoľkohodinového utrpenia. Je to moja prvá mačka za takmer 20 rokov. Vždy som mala psy, ale mám tendenciu milovať všetky zvieratá, takže som nadšená,“ uviedla mužova manželka. Ostatných používateľov Redditu príbeh úprimne dojal a dvojici zagratulovali k novému chlpatému prírastku do rodiny. 

Viac o téme: MačkaManželiaVentilácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu